Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

MONTAŽNA HIŠA

 

Dom po vaših zamislih za manj denarja!

 

Gradnja montažne hiše je zagotovo veliki projekt

Montažna hiša dom po vaših zamislih za malo denarja

 

Gradnja montažne hiše je velik projekt, in če se še z gradnjo

takšne hiše niste srečali ste lahko kaj hitro ob veliko denarja

vaše delo pa bo praktično nepomebno.

 

No, če boste sledili temu članku o montažnih hišah za manj

denarja, boste zagotovo našli način, kako privarčevati in

rešiti veliko vsoto denarja, če se pravilno odločite in

uporabite nekaj idelanih stvari, kot so naprimer PVC okna.

 

Če ste našli prodajalca in primernega izvajalca za izgradnjo

montažne hiše in nimate zadostnih finančnih sredstev se pri

ponudnikih posvetujte o stanovanjskih kreditih za montažne

hiše.

 

Montažna hiša dom po vaših zamislih za manj denarja

 

 

Veliko ponudnikov sodeluje z EKO skladom, kateri vsako leto razpiše nepovratna sredstva za izgradnjo eficientnih in nizkoenergijskih montažnih hiš.

 

Izberite pravirno parcelo

 

Če kupujete parcelo in lokacijo, kjer bo montažna hiša postavljena preučite ali ta parcela morda ni na hribu ali, da slučajno ni predolga ali preozka, saj boste v nasprotnem primeru vložili veliko denarja, s pripravo teh parcel in samim terenom. Je pa res ena velika prednost teh lokacij in parcel, da so veliko cenejše, saj je povpraševanje po njih majhno. No tudi če ne najdete druge lokacije lahko takšno lokacijo z dobrim projektom in izvajalecem v popolnosti in celoti izkoristite.

 

Če je možno izberite pogled na reko, saj so takšne lokacije lahko cenejše a atraktivnejše. Dodatni plus takšne lokacije kjer bo stala vaša montažna hiša je, da je voda veliko mirnejši od morja. Pri izbiri materialov za vašo idealno montažno hišo, ne varčujte z materijali. V kolikor bo izbira materialov takšna, katera ne zahteva veliko vzdrževanja, se vam bo to zagotovo povrnilo na dolgi rok.

 

Uporabite reciklirani material

 

Velik korak lahko naredite tudi s tem, da enostavno greste na kraj kjer so porušili kakšno hišo in ta material, preprosto uporabite za gradnjo vaše montažnih hiš in tako privarčujete veliko denarja. Če se lastnik takšnega objekta strinja, lahko ta material dobite brezplačna pod pogojem, da si ga sami sanirate in odpeljete na novo parcelo.

 

Ne investirajte v stvari ki niso potrebne

 

Med samo gradnjo hiše je zelo pomembno spremljati in biti pozoren na vsak denarni vložek. Ne kupovati in investirati v stvari, ki sploh niso potrebne, saj boste tako hitro na sebi in tudi v vaši denarnici občutili primanjkljaj. Tisto pri čemer ne bi smeli varčevati je strukturni material za izgradnjo montažne hiše in pri tesarskih delih, saj so to dejavniki, ki vam poleg varnosti vašega novega doma in habitata ponujajo številne dodatne koristi.

 

Ne gradite velikih objektov

 

Ne gradite takšne montažne hiše kot so razna bajna stanovanja in mogočne hiše v kakšnih bogatih soseskah. Te hiše so v glavnem obravnavane kot velike rezidence, to pa bo tudi vplivalo na samo ceno vašega doma, če se boste kdaj odločili, da ga prodate. Skoraj zagotovo upamo trditi, da boste za takšen objekt in montažno hišo dobili veliko manj od realne vrednosti.

 

Nadzorujte gradnjo hiše

 

Nadzorujte samo gradnjo montažne hiše in se prepričajte, da ste dobili točno tisto, kar ste zahtevali in hoteli. To vključuje dekorativne podrobnosti in ves osnovni materijal za izgradnjo takšne hiše. Če ste se naprimer z izvajalcem dogovorili, da boste uporabili posebno dražjo znamko toplotne izolacije, pri tem bodite pozorni, da vam ne vgradijo in namestijo kakšne druge, ki je lahko morda slabše kakovosti.

 

Izvajalec mora imeti izkušnje in vse potrebne lilence

 

Bistveno je, da ima izvajalec same montažne hiše vse potrebne licence in veliko izkušenj na tem področju. Zraven kakovosti dela in posredno tudi hitrosti, imajo ti izvajalci dober ugled, z njimi pa zagotovo ne boste imeli težav v primeru neresnic. Lahko pa se to hitro spremeni, če ti proizvajalci za svoja dela najamejo podizvajalce, katere so pridobil kar čez noč.

 

Ne spreminjajte izgleda projekta

 

Upoštevajte tudi to da izberete takšno zemljišča, ki zahteva manj dela in prirave, saj boste na ta način prihranili veliko denarja. Ne spreminjajte izgleda projekta in materiala v zasnovi hiše saj boste v nasprotnem pimeru posegli po velikih stroških iz gradnje hiše, to pa velikokrat vodi k neizogibni razširitvi procesa gradnje in do nepotrebnih komplikacij.

 

Odločite se za alternative

 

Če si trenutno ne morete privoščiti kakovostne keramike in ploščic za tla ter stopnice se lahko za to odločite tudi pozneje. Kot začasno alternativo in nadomestek pa lahko izberite laminat, kateri je veliko cenejši in še na koncu dobro izgleda. Kasneje, ko boste našli dodatna finančna sredstva, lahko ta laminat enostavno zamenjate in uresničite svoje želje...

 

Vir: Aleksander Čeh (montazne-hise-on.net)

Zakaj izbrati montažno hišo

Foto: archiexpo.com

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

Več neverjetnih idej in zamisli na temo - Gradnja montažne hiše? Preverite jih spodaj!

Arow

Gradnja montažne hiše

Zakaj sploh izbrati montažno hišo

Arow

Montažna hiša in dom po vaših zamislih

Načrtovanje in gradnja montažne hiše

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "